Het Chakrapad

Het Chakrapad is een holistische en ervaringsgerichte coachtool voor coaches en therapeuten die ik samen met Erna Laning heb ontwikkeld. Het is een praktische en efficiënte methode waarmee je als coach/therapeut mensen echt verder helpt. Efficiënt omdat wij met één sessie al diepgaande resultaten behalen en gedragsverandering zien. Praktisch om dat je er als coach zelf zo mee aan de slag kunt.  De methode kan in gezet worden bij de meeste coachvragen.

Jeannette Quakkelaar heeft de zeven chakra’s geschilderd en die hebben we afgedrukt op muismatten. De muismatten worden als een pad in de ruimte gelegd. Door over dat pad van zeven tegels te lopen en tegelijk je eigen fysieke chakra te voelen, creëert zich een krachtig werkveld. De werkwoorden behorend bij de chakra’s worden tevens uitgesproken, dat maakt dat blokkades voelbaar worden. De bewustwording helpt om de blokkade te laten verminderen je vindt je eigen antwoorden. Er wordt dus van uit de zeven perspectieven naar de coachvraag gekeken. Vanuit dat je er mag zijn, vanuit voelen, vanuit willen, vanuit jouw liefde, vanuit je uiten, je denken en het Goddelijke. Dat geeft een diepgaand inzicht, wat leid tot blijvende gedragsverandering. Eén sessie is vaak al voldoende voor een doorbraak en levert veel input en energie op voor een volgende stap in iemands ontwikkeling. Het is mogelijk om bij mij een chakra-coachingssessie te ervaren, je kan daarvoor een afspraak maken.

En tevens is het mogelijk voor coaches en therapeuten om dit Chakra-pad te bestellen. Het Chakra coachingspad zijn zeven mooie muismatten met de afbeeldingen van de chakra’s, een handleiding en een opbergmap. De kosten bedragen 70 euro. Met Chakra-stenen 77,50 Te bestellen door een mail te sturen of te bellen. Voor Coaches en therapeuten zal er tevens de mogelijkheid zijn om een workshop te volgen.

Workshop Coachen met Chakra’s

Op zaterdag 3 september is er een workshop Coachen met Chakra’s. Dit is voor coaches en therapeuten die zelf ook graag met het Chakrapad willen werken. Tijdens de workshop ervaar je hoe het is om zelf het Chakrapad te lopen en je leert hoe je deze coachingsmethode kunt gebruiken. De workshop begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur en wordt gegeven in de Fuutstraat 22 in Dordrecht. De workshop kost 110 euro en als je het Chakrapad al hebt besteld heb je tevens een Kortingsbon van 10 euro ontvangen. Wil je de workshop volgen en het Charapad zelf hebben dan betaal je 177,50 met steentjes en 170 euro zonder steentjes.

Aanmelding door te mailen naar: info@groeieninbewustzijn.nl

of bellen 06-24111962

20160420_155450                            20150303_144531

 

20160314_120933verkleind

 

1 Comment

 1. Margo Riphagen  - 25 april 2016 - 20:16
  /

  Ik heb het lopen van het chakrapad ervaren als een mooie manier om mijn vraag vanuit verschillende ingangen/op verschillende vlakken te benaderen.
  Dat ik ook fysiek steeds op een andere plek stond hielp om me te richten op het vlak dat bij die speciale plek hoorde. Zo werd het uiteindelijk een mooi geheel.

  Ik heb een tijdje geleden het Chakrapad bij Margo gedaan en heb de resultaten hiervan als zeer voordelig ervaren. De ervaring die ik achteraf direct opmerkte, was een verlichting van vervelende emoties en een helderder beeld van waar deze emoties vandaan komen. Een deel ervan was dus meteen opgelost maar, zoals Margo mij vertelde, moest hier nog verder aan worden gewerkt. Met de bevindingen van het Chakrapad die Margo netjes en overzichtelijk heeft genoteerd, heb ik inmiddels verdere stappen kunnen zetten en nog meer opgelost.

  Niet eerder heb ik tijdens een therapie mijn tijd durven te nemen en die ook gekregen zoals tijdens het Chakrapad, met name dankzij Margo haar rustige en persoonlijke aanpak. Op momenten dat ik tijdens de sessie tegen blokkades aanliep, wist zij mij dankzij haar ervaring en sterke inlevingskracht steeds weer verder te helpen.

Beroepsverenigingen

 • BATC
 • SKJ
 • KTNO keurmerk (module)
 • KTNO keurmerk (vakopleiding)
 • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Social Media

Back to Top