Workshop omgaan met weerstand

33eDurf jij in de spiegel te kijken?

 

5

Durf jij in de spiegel te kijken?

4aIn de workshop ‘omgaan met weerstand’ leer je door verdieping, oefening en in de spiegel kijken hoe je met weerstand om kan gaan. Weerstand onstaat niet zomaar. Het ligt ook niet per definitie aan de ander. In deze workshop leer je om weerstand te ervaren als een uitnodiging om anders te kijken, om creatieve oplossingen te verzinnen, om mee te bewegen, om te voelen waar het raakt aan nog onvrije stukken in jezelf. Je leert om te begrenzen en bovenal om een pas op de plaats te maken. Wat zegt dit over jou en hoe ga jij hier mee om?

Tijdens deze workshop kijken we naar coachingsgesprekken waarin je tegen weerstand bent aangelopen. We onderzoeken wat er op het feitelijke en ook op het emotionele niveau gebeurt. Wat zijn jouw triggers en waarom? Hoe kan jij een zo groot mogelijke vrijheid en neutraliteit bereiken in jouw coaching?

We kijken in onze eigen spiegel en middels een mooi schema brengen we onze triggers in kaart. We gaan natuurlijk praktisch oefenen wat we anders kunnen doen.

In deze workshop leer je hoe je in neutraliteit kunt blijven en hoe je verzachting in jouw gesprekken kunt brengen. Maar ook leer je hoe je duidelijk communiceert, hoe je meebeweegt en het gesprek weer voort kunt laten gaan. Dit is een uitdagende workshop voor mensen die echt een verdiepingsslag willen maken, die durven te kijken naar hun eigen aandeel en die willen groeien in zichzelf en hun coachingsskills.

De workshop wordt gegeven op zaterdag 5 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur en kost 75 euro inclusief btw. Aanmelden kan via de link hier onder.

 

38l
 

 Aanmelding

Aanmelden kan  via de webshop: klik hier om je in te schrijven

Voor vragen kun je bellen met 06-24111962

Of stuur een mail naar info@intenceopleidingen.nl

38l

 

Beroepsverenigingen

  • BATC
  • SKJ
  • KTNO keurmerk (module)
  • KTNO keurmerk (vakopleiding)
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Social Media

Back to Top