Recensies Intence opleidingen

34oDe toppers van Intence Opleidingen

 

4v

Omdat je natuurlijk wil weten hoe men Intence Opleidingen beleeft.

Ik volgde de korte opleiding Creatief Coachen onder de professionele begeleiding van Margo. Ik heb een persoonlijk groei doorgemaakt waar ik veel wijzer van ben geworden. Maar vooral in mijn professie als coach heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Voorheen voelde ik mij onzeker maar deze opleiding heeft mij over de streep gehaald. Elke middag werd een feestje, vooral door de goede voorbereiding van Margo. 

3g jpg

 

“Ik heb met veel plezier verschillende workshops bij Margo gevolgd. Haar manier van werken en kundigheid levert mij veel inspiratie op die ik tijdens mijn werk kan gebruiken. Ook leer ik mezelf tijdens een workshop steeds beter kennen, dit alles op een leuke en leerzame manier.” H.H

3f

 

“Ik vind het een mooie, inspirerende en leerzame scholing. Het is een prettige manier van presenteren. Ook duidelijk respectvol. Met poppetjes en dieren werken spreekt mij zeer aan. Voor zowel volwassenen en kinderen. Beleving, herkenning en inzichten komen hiermee goed aan bod. Je voelt je heel veilig tijdens een training. Het is wederom duidelijk geworden dat ik meer op gevoelsniveau kan werken.”

3h3

3d jpg

 

3b

 
 

38l

Beroepsverenigingen

  • BATC
  • SKJ
  • KTNO keurmerk (module)
  • KTNO keurmerk (vakopleiding)
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Social Media

Back to Top