Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Recensies Intence opleidingen

Hieronder lees je recensies over Intence opleidingen

“Ik volgde de korte opleiding creatief coachen onder de professionele begeleiding van Margo. Ik heb een persoonlijk groei doorgemaakt waar ik veel wijzer van ben geworden. Maar vooral in mij professie als coach heb ik een enorme ontwikkeling door gemaakt. Voorheen voelde ik mij onzeker maar deze opleiding heeft mij over de streep gehaald. Elke middag werd een feestje, vooral door de goede voorbereiding van Margo”

“Ik heb met veel plezier verschillende workshops bij Margo gevolgd. Haar manier van werken en kundigheid levert mij veel inspiratie op die ik tijdens mijn werk kan gebruiken. Ook leer ik mezelf tijdens een workshop steeds beter kennen, dit alles op een leuke en leerzame manier” H.H

“Ik vind het een mooie, inspirerende en leerzame scholing. Het is een prettige manier van presenteren. Ook duidelijk respectvol. Met poppetjes en dieren werken spreekt mij zeer aan. Voor zowel volwassenen en kinderen. Beleving, herkenning en inzichten komen hiermee goed aan bod. Je voelt je heel veilig tijdens een training. Het is wederom duidelijk geworden dat ik meer op gevoelsniveau kan werken.”

 

1515

Hieronder een video met verschillende uitspraken van studenten van Intence opleidingen

1515

Hieronder een filmpje dat een goede sfeerimpressie geeft van Intence Opleidingen 

1515

 

Beroepsverenigingen

  • BATC
  • SKJ
  • KTNO keurmerk (module)
  • KTNO keurmerk (vakopleiding)
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Social Media

Back to Top