Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Visie

Ik werk holistisch. Dat houdt in dat ik kijk naar de verschillende niveaus en de samenhang daar tussen. In het schema hieronder worden de verschillende niveaus genoemd.

Holistische BenaderingDoor de verscheidenheid aan opleidingen die ik gevolgd heb, kan ik op ieder niveau therapie/coaching geven. Juist doordat ik kijk naar het totaal en de samenhang daar tussen, is dit een snelle en efficiënte manier van werken. Doordat ik al heel veel werk ervaring heb, groeide het verlangen om mijn kennis te delen. Mijn lessen zijn echt op de praktijk gericht met tal van voorbeelden doordrenkt. Mijn lessen sluiten aan bij de vragen van studenten.

Je weet je eigen antwoorden
Iedereen wil liefde, geluk en blijheid. Toch komt er regelmatig verdriet, boosheid en angst op ons pad. Door echt naar die negatieve gevoelens te kijken en het te voelen en te doorvoelen kun je het los laten. Ik ben van mening dat je niet meer alles hoeft op te rakelen of her te beleven.  Door naar de kernovertuiging te gaan  kun je gewoon loslaten wat jou blokkeert en stappen in wat je wel wilt. Ik leer je tijdens de opleiding of workshop om deze processen te begeleiden.
Je leert hoe je veranderingsprocessen op gang brengt en hoe je op een gelijkwaardige manier met iemand anders mee kan lopen.  In de opleiding en workshops wordt er gewerkt met zichtbaar gedrag maar ook met het onbewuste en gevoel. Je leert om jou klanten in contact te brengen met dat onbewuste en gevoel. Als dat zichtbaar wordt, is verandering mogelijk. Het helpt jou klant om (weer) liefde, geluk en blijheid te ervaren. Het brengt hen thuis bij zichzelf en wie zij willen zijn.

 Hoe mooi is het om dit soort processen te mogen begeleiden en daar de ‘tools’ voor te bezitten?

Ben jij het waard om jezelf deze ‘tools’ toe te eigenen?

Beroepsverenigingen

  • BATC
  • SKJ
  • KTNO keurmerk (module)
  • KTNO keurmerk (vakopleiding)
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Social Media

Back to Top