Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Mijn boeken en producten

Mijn boeken/producten

Het Chakra coachingspad

20160420_155450

Het Chakracoachingspad is een holistische coachingsmethode die ik samen met Erna Laning heb ontwikkeld. Jeannette Quakkelaar is een kunstenares en heeft de verschillende chakra’s geschilderd. De Chakra’s zijn afgedrukt op grondmatten en op die manier kan er over heen gelopen worden. Vandaar de naam Chakrapad. Door  met een coachvraag over het pad heen te lopen en tegelijkertijd contact te maken met de lichamelijke plaats waar het chakra zich bevind, ontstaat er een krachtig werkveld. Als coach spreek je tevens de werkwoorden uit die bij de verschillende chakra’s horen. Er wordt dus vanuit zeven niveaus naar de coachvraag gekeken. Vanuit dat je er mag zijn, vanuit voelen, vanuit willen, vanuit jouw liefde, vanuit je uiten, vanuit het denken en van uit de verbinding met het Goddelijke. Deze coachingsmethode is erg efficiënt en geeft na één keer vaak al een grote verschuiving en een blijvende verandering. Dit Chakrapad is te bestellen.

Het Chakrapad bestaat uit zeven mooie vloertegels met de afbeeldingen van de verschillende chakra’s, een handleiding, een opberghoesje en eventueel chakrasteentjes. het chakrapad is 85 euro inclusief verzending. Wil je graag het chakrapad met chakrasteentjes erbij dan betaal je 95 inclusief verzendkosten. Het Chakrapad is te bestellen door een e-mail te sturen naar info@intenceopleidingen.nl

Wil je als coach scholing in de uitvoering van deze werkwijze? Regelmatig zullen er workshops zijn. Kijk hier voor de eerst volgende workshop coachen met Chakra’s.

Spelenderwijsspelenderwijs

Spelenderwijs is een boek met creatieve activiteiten te gebruiken in de hulpverlening of kindercoaching. De verschillende creatieve spelactiviteiten kunnen steeds onafhankelijk van elkaar worden gebruikt. De activiteiten zijn groepsactiviteiten maar kunnen ook individueel worden aangeboden. De thema’s zijn: het uiten van gevoelens, omgaan met angsten, het vergroten van weerbaarheid, spanningen in de groep, pesten, inzicht in familiebanden en communicatie bevorderen. Taal is vaak moeilijk voor kinderen, deze methodes sluiten wel goed aan bij de belevingswereld van kinderen. Deze methodes helpen bij het verwerken van dingen die kinderen hebben meegemaakt en het helpt kinderen ook om ander gedrag te leren.

Inzage, klik hier

Het boek kost 17,25 euro

 

 

 

 

 

 

 

Het huisje van Milan

Dit is een prentenboek voor kinderen die zich onveilig voelen, bijvoorbeeld wanneer hun ouders gaan scheiden. Voordat  kinderen kunnen komen tot het verwerken van de onveiligheidsgevoelens is het dan ook van essentieel belang dat ze het gevoel van basisveiligheid terug krijgen. Om dat te realiseren  is het fijn om handvatten te hebben. Het prentenboek ‘Het huisje van Milan’ is een methode die ik ontwikkeld heb om kinderen daarmee te helpen.

Het verhaal over Milan gaat over een muis en zijn huisje. Milan zit lekker in zijn huisje. Maar dan gaat het heel hard waaien. Zo hard dat het huisje los komt van de grond. Het huisje waait weg en valt in drie stukken.  (vader, moeder, kind) Muis is heel erg verdrietig en loopt huilend door het bos. Dan komt egel die vraagt wat er gebeurd is. Egel zegt dat Muis tijdelijk bij hem mag wonen. Muis logeert bij egel totdat het weer mooi weer wordt. Dan moet Muis weer een eigen huisje gaan bouwen.

Dit prentenboek biedt naast herkenning tevens de mogelijkheid om een groeps- of individuele activiteit aan te bieden. Samen met de kinderen bouw je een nieuw huisje voor muisje Milan.

Inzage, klik hier

Het boek kost 22,- euro

 

 

OPSLAG0000Werkboek voor kinderen die getuige zijn geweest van huiselijk geweld

Het Werkboek geeft de mogelijkheid om individueel met ouder en kind te werken. Het Werkboek bevat creatieve doelgerichte activiteiten voor kinderen. De kinderen krijgen door het werken in het Werkboek de ruimte om de ervaringen en gevoelens over huiselijk geweld te uiten. Daarnaast wordt er samen met het kind en de ouder gekeken naar de gevolgen van de ruzies thuis.

Inzage, klik hier

Het boek kost 20 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door een mail te sturen naar mij kunt u de boeken bestellen. De kosten zijn exclusief 3,95 verzendkosten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beroepsverenigingen

  • BATC
  • SKJ
  • KTNO keurmerk (module)
  • KTNO keurmerk (vakopleiding)
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Social Media

Back to Top