Even voorstellen

Ik heet je warm welkom

1g

Ik ben Margo Riphagen. Ik ben altijd op zoek naar diepgaande antwoorden op levensvragen. Ik houd van creativiteit en menselijk contact.

Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk van waaruit ik les geef. Tevens geef ik individuele coaching voor volwassenen en kinderen en ik geef  inter- en supervisie, workshops en teamtrainingen.

Tijdens mijn werk heb ik vele vormen van onderwijs gevolgd. Mijn eerste beroepsopleiding is HBO-j (later veranderd in SPH). Verder heb ik gedurende vier jaar de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch coach gevolgd. Ik volgde een tweejarige opleiding tot energetisch therapeut, een NLP opleiding, opleidingen tot spiritueel trainer, een opleiding familieopstellingen, workshops tot Matrixcoach, holistisch werken en een tweetal docenten-opleidingen.

40aAl die verschillende methodes die ik geleerd heb, combineer ik in mijn therapie en coaching en zijn in mijn lessen verweven. Ik ben gespecialiseerd in begeleiding bij geweld en misbruik.

Door de opleidingen en de therapie die ik volgde kwam ik naast een professionele ontwikkeling ook in een persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde welke trauma’s ik opgelopen had en hoe ik die los kon laten. Ik leerde mijn pijn te doorvoelen. Tevens leerde ik welke overtuigingen ik als gevolg van die trauma’s aangenomen had. Ik veranderde mijn overtuigingen.

Mijn persoonlijke proces breidde zich uit naar een spirituele ontwikkeling. Ik leerde te kijken vanuit een groter geheel. Dit hele proces maakte dat ik steeds gevoeliger werd en steeds intuïtiever ging werken. Een kwaliteit die ik ook tijdens het lesgeven gebruik en wil overbrengen aan professionals. Alles wat je door wil geven moet je eerst zelf doorleefd hebben is mijn motto. De opleidingen van Intence Opleidingen zijn daarom enerzijds gericht op professionele ontwikkeling anderzijds op persoonlijke ontwikkeling. Ik word ervaren als een warme, betrokken en kundige trainer, die er in slaagt om persoonlijke processen op gang te brengen en goed kennis kan overdragen.

Wat versta ik onder spiritualiteit? Er zijn vele stromingen binnen spiritualiteit. Ik voel me het meest verbonden met de christelijke esoterie. Dat zijn levenslessen en levenswijsheid voorbij dogmatiek. Het maakt dat je gaat coachen van pijn naar verlangen. Het zijn lessen in heelheid, liefde, vergeving, verbinding, authenticiteit, veiligheid,  zelfliefde, hier mogen zijn, oké zijn in wie je bent en acceptatie. In de opleidingen van Intence Opleidingen zitten levenslessen en levenswijsheid verweven. Het geeft concrete handvatten om gelukkiger te zijn.

gib-logo-new-recensie

Creativiteit geeft Leven

komt tot de kern

en helpt om te worden

wie jij wilt Zijn.

Dit zijn mijn handen

en dit is wat ik in de wereld wil zetten.

38l

Chakra's 6a jpg
Ik ben Irene Voorbij (invaller).

 

De afgelopen jaren heb ik als hulpverlener, trainer, coach, masseur, directeur en biodanza facilitator mogen werken. Het voelt alsof nu de tijd is aangebroken dat ik mijn ervaring mag inzetten om anderen naar meer bewustzijn en liefde te begeleiden.

 

Ik heb een brede maatschappelijk werkervaring naast mijn spirituele interesse die er altijd al is geweest. Vanaf jongs af ben ik bezig geweest met levensvragen en bewustwording.

 

Ik voel me verbonden met mijn innerlijk weten en heb daar ook vertrouwen in. Uiteraard heb ik mijn eigen hobbels op de weg gehad en moest mijn eigen identiteit eerst ontwikkelen voordat aan de slag kon op het spirituele pad.

 

De afgelopen 20 jaar heb ik diverse opleidingen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke groei.
In de afgelopen 25 jaar heb ik met verschillende doelgroepen en problematieken gewerkt. O.a. psychische- en psychiatrische problemen, seksueel/geweld misbruik, narcistische misbruik, parkinson en verslaving. Het werken vanuit ervaringsdeskundigheid heb ik hoog in het vaandel. In de afgelopen jaren heb ik een bijdrage mogen leveren aan het opleiden van honderden ervaringsdeskundigen.

 

Ik ben erg enthousiast over de trainingen van Intence Opleidingen. Ik heb in de praktijk gemerkt dat de inzet van creativiteit mensen direct bij hun gevoel brengt en er hierdoor een snelle transformatie tot stand komt. Dit houdt in dat binnen een relatief korte tijd mensen inzicht krijgen in hun eigen creatie-mogelijkheden en in eigen oplossingen. Omdat je als hulpverlener zelf het instrument bent, is het zo belangrijk om je eigen instrument af te blijven stemmen. Door het volgen van de opleidingen leer je meer vertrouwen te krijgen in je eigen intuïtie en kom je meer in je kracht, waardoor je dit makkelijker over kan brengen op de mensen met wie je werkt. Ik ben dan ook blij dat ik af en toe kan invallen als docent bij Intence Opleidingen.

Beroepsverenigingen

  • BATC
  • SKJ
  • KTNO keurmerk (module)
  • KTNO keurmerk (vakopleiding)
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Social Media

Back to Top