Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Even voorstellen

 

Even voorstellen

Margo-verkleindIk ben Margo Riphagen. Ik begeleid veranderingsprocessen bij volwassenen en kinderen, individueel en in groepsverband. Ik help mensen om van denken naar voelen te gaan en als dat gebeurd kom je thuis bij jezelf. Er komt dan innerlijke rust en liefde en vertrouwen gaan groeien. Deze vorm van begeleiden helpt je om je angst los te laten en jouw kracht te voelen. Dan kun je zeggen: ik ben thuis. Dit is mijn passie omdat ik zelf ook deze weg mocht gaan en nog steeds ga, want het blijft oefenen.

Op een gelijkwaardige wijze en met respect en betrokkenheid, begeleid ik die veranderingsprocessen. In een veilige omgeving loop ik tijdelijk met je mee. Ik ben heel doelgericht. Mijn werkwijze is snel, efficiënt en pragmatisch. Na een sessie weet je heel concreet wat jij kunt doen om anders met die moeilijke situatie om te gaan.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van kinderen en volwassenen. Ik word ervaren als een warme en betrokken persoonlijkheid. Ik heb een grote verscheidenheid aan coachingstechnieken en ik heb zelf ook goed leren voelen. Dat maakt dat ik heel intuïtief werk. Ik voel snel wat er nodig is. Daardoor is mijn werkwijze snel en efficiënt.

Vanaf 1989 ben ik werkzaam als hulpverleenster. De eerste vijf jaar werkte ik met uit huis geplaatste pubers. Daarna was ik 17 jaar werkzaam bij de St. Blijf van m’n Lijf ZHZ. Vanaf 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk.

Ik ben gespecialiseerd in geweld- en echtscheidingsproblematiek, traumaverwerking, hoog gevoeligheid, innerlijke/spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn eerste beroepsopleiding is HBO-J. Verder heb ik gedurende vier jaar de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch coach gevolgd. Daarnaast volgde ik onder meer een tweejarige opleiding tot energetisch therapeut, een NLP opleiding, een opleiding tot spiritueel trainer, een opleiding familieopstellingen en de opleiding tot Matrixcoach. Al deze technieken combineer ik in mijn werkwijze.

Als logische vervolgstap kwam de wens om mijn kennis en ervaring door te geven. Ik volgde de opleiding ‘Train de trainer’ en een docentenopleiding. Ik geef les bij de Academie voor Counselling en Coaching en ik leid professionals op die zelf het vak van creatief coach willen leren. En vanuit mijn praktijk geef ik creatieve workshops en trainingen.

Margo-van-Margo's-Creatieve-Therapie-6

kunst 004 - kopie

 

Creativiteit geeft Leven

komt tot de kern

en helpt om te worden

wie jij wilt Zijn.

Dit zijn mijn handen

en dit is wat ik in de wereld wil zetten.

naam

 

 

Beroepsverenigingen

  • Groeien in bewustzijn
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
  • Gcoach

Social Media

Back to Top