Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Opleiding Transformatie Coachen

Opleiding Transformatie Coachen.

 

 

3

Als je opent in zachtheid, dan wordt alles anders. Open je hart en kijk vanuit liefde

Voor wie?

Wil jij mensen coachen om te groeien in bewustzijn? Wil jij mensen begeleiden om terug te stappen in hun essentie? Wil je graag echt trauma’s helen?  Heb jij zelf stappen gezet op de ladder van bewustzijn en wil je nu anderen daarin begeleiden? Dan is deze opleiding Transformatie Coachen wat voor jou. In de opleiding leer je hoe je een bewustzijnscoach kunt worden. Hoe je jouw hart kunt openen en weer kunt zijn wie je werkelijk bent. Je leert anderen te begeleiden bij het doorzien van het ego, het terug stappen in hun essentie, het doorvoelen van opgeslagen angsten en verdriet, het aannemen van nieuwe overtuigingen en gedachtes en je begeleidt hen naar een leven waarin zij steeds verder openen in bewustzijn.

Heb je al coach ervaring maar merk je dat je meer tools nodig hebt, dan is de opleiding transformatie coachen van Intence Opleidingen de opleiding die jou gerichter en bewuster leert coachen.

Wat leer je?

Als je leeft maak je dingen mee. Die ervaringen vormen jou. Die ervaringen maar tevens ook jouw overtuigingen kleuren jouw manier van zijn. Veelal hebben we overtuigingen waar we last van ervaren: Je vindt jezelf niet oké of je voelt je niet veilig of je wil er niet zijn. Er ontstaat dan een valse grondtoon. Vanuit die grondtoon plakt het denken er denkkaders over heen en op die manier ontstaan er allerlei constructies over jouw ware zelf. Dit is een onvrije staat van zijn. Je ervaart dan strijd, verdriet of boosheid in je leven.

In deze opleiding leer je om die constructies los te laten. Je gaat de denkkaders doorzien. Tevens krijg je zicht op je overtuigingen die je hebt aangenomen en hoe je ze weer los kunt laten. Ook leer je hoe je traumatische ervaringen die hebt meegemaakt kunt transformeren (veranderen). Je krijgt zicht op hoe je kunt veranderen door al jouw beperkende overtuigingen los te laten. Jij kunt kiezen om ze ‘gewoon’ te veranderen. Je kunt kiezen om weer terug te komen in jouw authenticiteit en zijn wie je ten diepste bent. Je kunt weer leven vanuit de liefde die jij bent. Je gaat van ‘doen’ naar ‘zijn’ en je ervaart de liefde, rust, vertrouwen, verbinding, acceptatie, zachtheid en overvloed die jij ten diepste bent. Je kunt kiezen om jouw hart te openen en mee te gaan bewegen met de natuurlijke stroom van jouw leven. Je leert hoe alles met alles is verbonden en je leert te kijken vanuit een ander perspectief dan onze kleine denkgeest. Je leert te voelen en gebruik te maken van intuïtie. Tevens krijg je inzicht in de werking van de chakra’s en hoe je blokkades in dit energiesysteem weer kunt laten stromen. En als jij het leert, kun jij het aan anderen leren.

Jij bent het instrument en jij kunt de verandering bij jouw klant bewerkstelligen. Je leert te werken vanuit je wezenlijke zelf. Door naar jezelf te luisteren en bewust stil te zijn, zal het contact met je wezenlijke zelf groeien. Je leert het denken als het ware stop te zetten. Je komt in een ontspannen toestand en er ontstaat ruimte voor wezenlijk contact en verbinding met de ander en met jouw intuïtie. Op die manier ontvouwt zich wat mag ontstaan. Waardoor je de ander precies kunt geven wat die nodig heeft. Je leert te werken van hart tot hart. En zo ontstaat er een verdiepend contact waarin je aanwezig bent met jezelf, met de ander en met de innerlijke wijsheid. Er ontstaat een vanzelfsprekend weten en vandaaruit leer jij de ander te begeleiden.

In de opleiding ga je zelf dit pad en maak je je vrij van ‘alles’ wat jou niet (meer) dient. Je stapt terug in wie werkelijk bent. Als jij het kunt, kun jij het anderen leren. Dat is waar deze opleiding voor staat. En je leert deze processen te begeleiden.

“Vrij ben je als je niet meer gelooft wat je ooit allemaal bedacht hebt.”

 

piramide

Schema wat tijdens de opleiding gebruikt wordt

87371276_3405039762856359_8018650555188510720_o

Oud-cursisten over de opleiding Transformatie coachen

“Deze opleiding bleek voor mij de basis te zijn om daadwerkelijk te gaan coachen. Ik wist wat ik wilde leren en alles wat ik wilde leren zat in deze opleiding. “
Erica van Wijngaarden van Zielsbekwaam leven en ondernemen

“Margo geeft op een liefdevolle manier feedback. Dat vind ik een verademing. Bij coachopleidingen leer je dat je altijd een soort van achterover leunt en maar luistert en bij Margo leer je juist dat je soms in mag breken, soms eigen ervaringen kan delen en soms zelfs een stukje met je client mee mag lopen. Haar visie en aanpak vind ik inspirerend.”
Esther Limonard – www.women-in-control.nl

5

Lesaanbod

Deze onderwerpen zitten in het lesaanbod:

Les 1) Energetisch en intuïtief afstemmen op de ander. Inzicht in kernvragen/overtuigingen die mensen aan kunnen nemen.

Les 2) Technieken om het ego te doorzien. De globale werking van de chakra’s.

Les 3) Angsten/trauma’s doorvoelen en transformeren.

Les 4) Werken met de kracht van vergeven/ontbinden van contracten, afspraken en inprentingen

Les 5) Coachen voorbij dualiteit, terug stappen in wie je werkelijk bent.

Les 6) Wat is jouw missie? Werken met intenties en focussen.

Les 7) Multidimensionaliteit

Les 8) eindpresentaties

Er wordt les gegeven in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht. Tijdens de opleiding wordt er gebruik gemaakt van:

 • Creatief werken,
 • werken met opstellingen,
 • energetisch werken,
 • werken met nlp,
 • werken met de stem en
 • lichaamsgericht werken.

Deze opleiding is voor mensen met de nodige ervaring op het gebied van coachen. En die zelf ook het Spirituele pad, het pad van bewustwording bewandelen. Bij vragen hierover is het goed om eerst af te stemmen. Het is echt een verdiepingsopleiding!

In de opleiding leer je theoretische kaders en tal van coachingstechnieken. We oefenen op elkaar. De ene keer ben je cliënt en de andere keer ben je coach. Dat houdt in dat je zowel een persoonlijke als een professionele ontwikkeling doormaakt. De opleiding wordt afgerond met een eindpresentatie waarin je laat zien wat je geleerd hebt.

Kosten, plaats en tijdstip

Deze mooie diepgaande en uiterst effectieve opleiding kost 800,- inclusief btw en een reader met achtergrond informatie, certificaat en een individuele sessie.

De opleiding wordt gegeven op 8 maandagmiddagen in het Oranjepark 4 in Dordrecht van 13.00 uur tot 17.00 uur

De ruimte van Intence Opleidingen is ruim en afstand houden is dus goed mogelijk.

20200901_163106

De data van de opleiding op maandagmiddagen zijn:

 • maandag  11-10-2021
 • maandag  22-11-2021
 • maandag  20-12-2021
 • maandag  17-01-2022
 • maandag  14-02-2022
 • maandag  14-03-2022
 • maandag  11-04-2022
 • maandag  16-05-2022

 

304

In tijden van Corona, zorgen we voor ander halve meter afstand tot elkaar, of we gaan on-line.

Recensie

“Een enorm mooie opleiding. Waarbij ik heel veel inzichten heb gekregen en tegelijkertijd een enorme ontwikkeling heb doorgemaakt. Een opleiding met veel diepgang en aandacht. Je bent een ontzettend fijne, vriendelijke en warme docent.”

 

1515

Hieronder een video impressie die goed de sfeer weer geeft van Intence opleidingen

1515

Aanmelden

Aanmelding gaat via de Webshop. Je betaald dan 350 euro, voor aanvang betaal je het resterende 450 euro. Wil je het resterende bedrag graag in termijnen voldoen, vermeld dit dan bij je aanmelding in het vak vragen en opmerkingen.

Je hebt dan ook de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten

Voor aanmelden voor de maandagmiddagopleiding kun je hier klikken

Voor vragen kun je bellen met 06-24111962

of hier een reactie achterlaten.

1515

Tips en tools om het ego te doorzien

Gebruik deze tools bij de coaching van jouw klanten

* Door de tips en tools te downloaden meld ik mij automatisch aan voor de nieuwsbrief

Beroepsverenigingen

 • Groeien in bewustzijn
 • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
 • Gcoach

Social Media

Back to Top