Open dag Intence opleidingen

42a

Kom sfeer proeven, vragen stellen, ervaren en voelen of dit jouw plek is

38h

Het is nu de tijd, de wereld wacht op jou, op ons

Is het jouw diepe verlangen om te coachen, om veranderingsprocessen te begeleiden? Als er nu diep van binnen iets aan gaat staan, als je hart een sprongetje maakt, lees dan vooral verder. En nee, laat alle mitsen en maren maar even voor wat ze zijn. Mitsen en maren hebben je nog nooit van ‘A’ naar ‘B’ gebracht. Coaching brengt mensen wel van ‘A’ naar ‘B’ en als zelfs van ‘A’ naar ‘Z’.
 19
Intence opleidingen zijn creatieve coachingsopleidingen en bewustzijnsopleidingen. Is het jouw verlangen om vanuit bewustzijn en middels creativiteit te werken? Dan is dit the place to be. Je leert tal van mooie ervaringsgerichte oefeningen. Deze oefeningen geven jou kennis en inzicht in hoe persoonlijke groeiprocessen werken, hoe angsten en trauma’s worden opgeslagen in ons lichaam en ons energetisch systeem. En belangrijker wat wij als coach of hulpverlener kunnen inzetten om cliënten te helpen vrij te worden van hun verleden. Je leert hoe het werkt en als jij het geleerd hebt kun je het aan anderen leren. Beelden en meditaties werken in op ons onbewuste. Vanuit dat onbewuste komt ons gedrag. Door op die diepe lage te werken kan daadwerkelijke verandering plaats vinden. Je leert om nieuwe neuronen-weggetjes te maken die het oude overschrijven. Dat maakt de opleidingen van Intence uitermate effectief.

Open dag Creatieve Opleidingen van Intence Opleidingen: zaterdag 22 juni 2024

Je kan dan kennis maken met de docent en je kan de mappen van de verschillende opleidingen inzien. Ook zullen er ervaringsgerichte oefeningen worden gedaan en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De open dag voor de creatieve opleidingen is van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Deelnemers die geïnteresseerd zijn om een creatieve opleiding te volgen zijn welkom van 14.00 uur tot 16.00 uur. Dit betreft de volgende opleidingen:

  • Opleiding Creatief Kindercoach
  • Opleiding Creatieve Jeugd- en Gezinsprofessional
  • Opleiding Creatief coachen
  • Tweedejaars opleiding Creatief coachen

Let op!
Kom op tijd. Er is geen vrije inloop mogelijk. Er wordt een programma aangeboden zodat je echt kunt ervaren wat creatief coachen met je doet. Meld je aan via de mail (info@intenceopleidingen.nl) als je wilt komen en laat weten dat je voor de creatieve opleidingen komt. 

41kDe open dag voor de bewustzijnsopleidingen is ook op zaterdag 22 juni 2024 van 11.00 uur tot 13.00 uur.

Deelnemers die geïnteresseerd zijn om een bewustzijnsopleiding te volgen zijn welkom van 11.00 uur tot 13.00 uur.  Dit betreft de volgende opleidingen:

  • De opleiding Transformatie Coachen
  • De Intuïtieve en Spirituele Opleiding

Let op!
Kom op tijd. Er is geen vrije inloop mogelijk. Er wordt een programma aangeboden. Meld je aan via de mail (info@intenceopleidingen.nl) als je wilt komen en laat weten dat je voor de bewustzijnsopleidingen komt.

Voel je vrij en voel je welkom op zaterdag 22 juni 2024.

Ook is het mogelijk om online gratis een les Creatief Coachen te volgen. Klik op deze link om daar meer van te lezen. Gratis online les creatief coachen

38l

Hier een filmpje met informatie over Intence Opleidingen:

38l

Mocht je naar de open dag willen komen meld je aan via de mail.

 Mail naar info@intenceopleidingen.nl en vermeld je naam en telefoonnummer

Of bel met Margo 06-24111962

38l

Beroepsverenigingen

  • BATC
  • SKJ
  • KTNO keurmerk (module)
  • KTNO keurmerk (vakopleiding)
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Social Media

Back to Top