Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Open dag Intence opleidingen

1515

Het is nu de tijd, de wereld wacht op jou, op ons
Is het jouw diepe verlangen om te coachen, om veranderingsprocessen te begeleiden?……. Als er nu diep van binnen iets aan gaat staan, als je hart een sprongetje maakt, lees dan vooral verder. En nee laat alle mitsen en maren maar even voor wat ze zijn, mitsen en maren hebben je nog nooit van ‘A’ naar ‘B’ gebracht. Coaching brengt mensen wel van ‘A’ naar ‘B’ en als zelfs van ‘A’ naar ‘Z’.

Gratis sessie 4

Intence opleidingen zijn creatieve coachingsopleidingen en bewustzijnsopleidingen. Is het jouw verlangen om in jouw coaching holistisch, dat wil zeggen vanuit een groter geheel te kijken? Dan is dit ‘ the place to be’. Je leert tal van mooie ervaringsgerichte oefeningen. Deze oefeningen geven jou kennis en inzicht in hoe persoonlijke groeiprocessen werken, hoe angsten en trauma’s worden opgeslagen in ons lichaam en ons energetisch systeem. En belangrijker wat wij als coach/ hulpverlener kunnen inzetten om cliënten te helpen vrij te worden van hun verleden. Je leert hoe het werkt en als jij het geleerd hebt kun je het aan anderen leren. Beelden en meditaties werken in op ons onbewuste. En vanuit dat onbewuste komt ons gedrag. Door op die diepe lage te werken kan daadwerkelijke verandering plaats vinden. Je leert om nieuwe neuronen weggetjes te maken die het oude overschrijven. Dat maakt de opleidingen van Intence uitermate effectief.
Kennismaken
Zou jij kennis willen maken met de creatieve coachingsopleidingen? Dat kan op dinsdagavond 29 november, er is dan via zoom een kennismakingsavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Gezamenlijk gaan we dan een creatieve oefening doen, zodat jij kunt ervaren hoe dat werkt, tevens is er gelegenheid om de docent te leren kennen, vragen te stellen en sfeer te proeven. Uiteraard is de avond gratis. Dit is een mooie gelegenheid om deze werkwijze zelf te ervaren. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@intenceopleidingen.nl of door het contactformulier in te vullen via de website.

 

Open dag Creatieve Opleidingen van Intence Opleidingen  vrijdag 30 december

Intence Opleidingen zijn intuïtieve, energetische en creatieve coachingsopleidingen. Op vrijdag 30 december is er een open dag bij Intence opleidingen. Je kan dan kennis maken met de docent en je kan de mappen van de verschillende opleidingen inzien. Ook zullen er ervaringsgerichte oefeningen worden gedaan en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De open dag voor de creatieve opleidingen is van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Deelnemers die geïnteresseerd zijn om een  creatieve opleiding te volgen zijn welkom van 14.00 uur tot 16.00 uur. Dit betreft de volgende opleidingen:

 • Opleiding tot Creatief Kindercoach
 • Opleiding Creatieve Jeugd- en Gezinsprofessional
 • Opleiding Creatief coachen
 • Tweedejaars opleiding Creatief coachen

Let op!
Kom op tijd.  Er is geen vrije inloop mogelijk. Er wordt een programma aangeboden zodat je echt kunt ervaren wat creatief coachen met je doet.  Meld je aan via de mail (info@intenceopleidingen.nl) als je wilt komen en laat weten dat je voor de Creatieve opleidingen komt. 

De open dag voor de Bewustzijnsopleidingen is tevens op 30 December van 11.00 uur tot 13.00 uur.

Deelnemers die geïnteresseerd zijn om een bewustzijnsopleiding te volgen zijn welkom van 11.00 uur tot 13.00 uur.  Dit betreft de volgende opleidingen:

 • De opleiding Transformatie Coachen
 • De Intuïtieve en Spirituele Opleiding
 • De Reis langs de Chakra’s

Let op!
Kom op tijd.  Er is geen vrije inloop mogelijk. Er wordt een programma aangeboden. Meld je aan via de mail (info@intenceopleidingen.nl) als je wilt komen en laat weten dat je voor de bewustzijns opleidingen komt.

1 jpg

Voel je vrij voel je welkom op vrijdag 30 December 2022

1515
Mocht je naar de open dag willen komen meld je aan via de mail

Of via het contactformulier, klik hier

Of bel met Margo 06-24111962

1515

Beroepsverenigingen

 • BATC
 • SKJ
 • KTNO keurmerk (module)
 • KTNO keurmerk (vakopleiding)
 • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Social Media

Back to Top