Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Intuïtieve en spirituele ontwikkeling

Intuitieve en spirituele opleiding

Intuïtie is het zintuig van onze ziel, wil jij ook jouw intuïtie vergroten?

Heb jij al veel stappen gezet om te groeien in bewustzijn? Heb jij al diverse transformatieprocessen doorlopen? En toch kun je het nog niet volledig leven. Er blijft nog verdriet, moeite of frustratie. Gek kun je er van worden…… pfff vertel mij wat. Toch komt er een punt dat het doorbroken wordt, dat jij uit de voor jouw bekende cirkels kunt stappen. Een moment dat het echt tijd is om het oude achter je te laten en te stappen in het nieuwe, te oefenen met het nieuwe, te leven volgens het nieuwe. Dat is het moment dat jij besluit om in jouw innerlijk leiderschap te stappen. Ben jij er klaar voor om in jouw innerlijk leiderschap te stappen?

Op dat moment heb je de volledige transformatie gemaakt van denken naar voelen en zijn. Je durft dan echt in overgave te zijn en geheel te luisteren naar jouw intuïtie. Deze opleiding is voor coaches en therapeuten en laat de kwartjes vallen. Het helpt jou om jouw intuïtie verder te ontwikkelen. Om al jouw kennis en inzicht ook echt te gaan leven en het helpt je om jouw leidersrol in te nemen. Jouw rol om anderen te begeleiden. Het wordt een reis naar ons innerlijk leiderschap. Als je dat toestaat komt er vertrouwen en een onderstroom die zich door jou uit wil laten drukken. Dan leef je jouw intuïtie, je bent in overgave, valt samen met jouw bestemming en stroomt over van liefde.

Tijdens deze opleiding gebruiken we de ‘EHBO tool kid’ . Dit is een snelle manier om te kijken wat jou niet meer dient. We maken contact met de vrije en authentieke versie van onszelf. Hoe zou jij je voelen als je vrij zou zijn? Vrij van alles wat jou vastzet. Hoe zou jij zijn als je jouw intuïtie volledig zou laten spreken en als jij luistert? Hoe doe je dat nu echt om jouw grootste potentieel te leven? Hoe kun je samenvallen met jouw ziel?  Hoe zou het zijn om in overgave te gaan en jouw menszijn beschikbaar te stellen aan het Goddelijke? We gaan op zoek naar antwoorden op deze vragen. We gaan op zoek naar het unieke wat jij bent. Naar datgene waarvoor jij gekomen bent. Deze opleiding helpt jou om je plek in te nemen. Deze opleiding gaat echt over de transformatie van denken naar intuïtie.

We hebben allen verschillende instrumenten om in contact te gaan met onze intuïtie.

 • helderweten
 • helderzien
 • heldervoelen
 • helderhoren
 • helderruiken

We gaan op zoek naar ons voorkeurswaarneming van onze intuïtie en zoeken naar manieren om onze intuïtie te vergroten. Om dat te oefenen zullen we ons afstemmen op elkaar. Dat wil zeggen één iemand vertelt iets en de groep stemt af en voelt wat er gezegd wordt. De groepsleden delen hun gevoelens of hun weten. De delende groepsgenoot krijgt op die manier veel informatie over zichzelf en kan daardoor groeien. De andere groepsleden leren zo om hun intuïtie te laten groeien.

Lesinhoud

Gedurende de middagen gaan we actief aan de gang om onze intuïtie te laten groeien. Dat doen we op de volgende manieren:

 • Je leert afstemmen en luisteren naar jouw intuïtie.
 • We werken met de EHBO-toolkid  Eerste Hulp Bij Onverbondenheid. Het helpt je om gemakkelijk terug in verbinding te komen
 • We oefenen overgave.
 • We oefenen om af te stemmen op de ander.

Spirituele reis

Naast het feit dat we onze intuïtie laten groeien, gaan we ook op een spirituele reis met elkaar. Dit is een spirituele opleiding gebaseerd op het boek Verlicht Leven van Tijn Touber. In het boek beschrijft Tijn Touber de 8 stappen van de Held. We gaan gezamenlijk op reis langs die 8 stappen die Tijn Touber in zijn boek beschrijft. We gaan gezamenlijk ervaringsgericht werken aan de hand van die stappen. Door te ervaren en te delen en af te stemmen op elkaar komt er een mooi persoonlijk proces op gang. We groeien als groep en individueel.

De 8 stappen die Tijn Touber in zijn boek beschrijft zijn:

 1. Luisteren naar je roeping
 2. De oude macht overwinnen
 3. Bondgenoten mentoren
 4. Afdaling in de onderwereld
 5. Ontdekken van de Graal (innerlijke Bron)
 6. Dolksteek en verraad
 7. Terugkeer naar het licht
 8. Meester van twee werelden

Verbinding met elkaar, jouw Bron en intuïtief groeien zijn de sleutelwoorden van deze opleiding.

Cursisten over Margo Riphagen

“Ik waardeer Margo enorm als trainer. Ik heb trainers gehad die alleen het programma gaven en de mensen stonden niet centraal. Zonder de stof te vergeten staat de deelnemer centraal bij Margo. Wat ik ook knap vind is dat ze deelnemers het podium laat pakken. Ze doet dan zelf een stapje terug.  Dat is heel waardevol en je leert echt hoe je moet coachen.”
Marleen van Staveren – oud cursist

Data, tijden en kosten

De opleiding wordt gegeven op 8 dinsdagmiddagen van 13.00 uur tot 17.00 uur.  De locatie is het Oranjepark 4 in Dordrecht. De prijs bedraagt 800 euro inclusief btw en een reader. Als je je aanmeld dan betaal je 300,- Vlak voor aanvang krijg je een factuur met het resterende bedrag. De data die ingepland staan zijn de volgende data.

 •  Dinsdag  12-10-2021
 •  Dinsdag  16-11-2021
 •  Dinsdag  21-12-2021
 •  Dinsdag  18-01-2022
 •  Dinsdag  22-02-2022
 •  Dinsdag  22-03-2022
 •  Dinsdag  19-04-2022
 •  Dinsdag  24-05-2022
5

“Dit is een diepgaande opleiding die mij heeft laten groeien”

Met het oog op Corona

De scholingsruimte van Intence Opleidingen is 70 vierkante meter dus ruimte genoeg om afstand te houden. In dien de maatregelen voorschrijven dat we dicht gaan, dan schuiven de lessen door en plannen we gezamenlijk andere data in. Dit omdat deze lessen zich niet lenen om on-line te doen.

20200901_163106

Let op bij twijfel of  je voldoende voorkennis hebt, neem even contact op om af te stemmen.

1515

Hier onder een videopresentatie wat een goede sfeer impressie geeft van Intence Opleidingen

1515

Aanmelden

Als je je wilt aanmelden kun je dat hier doen

Je betaalt dan 300 euro als aanbetaling

Vlak voor aanvang krijg je nog een factuur met het resterende bedrag. Wil je het resterende bedrag graag in termijnen voldoen, in overleg zijn daar mogelijkheden voor.

Wanneer je vragen hebt kun je bellen met 06-24111962

Of je kunt het contactformulier invullen.

1515

Beroepsverenigingen

 • Groeien in bewustzijn
 • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
 • Gcoach

Social Media

Back to Top