Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Intuïtieve opleiding

 

799

Intuïtie is het zintuig van onze ziel, wil jij ook jouw intuïtie vergroten?

Heb jij al veel stappen gezet om te groeien in bewustzijn? Heb jij al diverse transformatieprocessen doorlopen? En toch kun je het nog niet volledig leven. Er blijft nog verdriet, moeite of frustratie. Gek kun je er van worden…… pfff vertel mij wat. Toch komt er een punt dat het doorbroken wordt, dat jij uit de voor jouw bekende cirkels kunt stappen. Een moment dat het echt tijd is om het oude achter je te laten en te stappen in het nieuwe, te oefenen met het nieuwe, te leven volgens het nieuwe. Het moment dat jij besluit om in jouw innerlijk leiderschap te stappen. Op dat moment heb je de volledige transformatie gemaakt van denken naar voelen en zijn. Op dat moment durf je echt in overgave te zijn en geheel te luisteren naar jouw intuïtie. Deze opleiding is voor coaches en therapeuten en laat de kwartjes vallen. Het helpt jou om al jouw kennis en inzicht ook echt te gaan leven. Het helpt je om jouw plek in te nemen, jouw leidersrol. Jouw rol om anderen te begeleiden.

De hamvraag van de opleiding is: Hoe kun je jouw leiderschap innemen? Het wordt een reis naar ons innerlijk leiderschap. Daarvoor nemen we de werkelijkheid die jij niet meer wenst onder de loep. Wat zou jij wel willen creëren? We maken het heel concreet, nemen tijd, verstillen en ontspannen. Welke vervormingen spelen zich nog af in jou? We maken het groot en komen terug in verbinding met de bron in jou. Terugkomen in hoe jij bedoeld bent is jou grote uitdaging. Als je dat toestaat komt er vertrouwen en een onderstroom die zich door jou uit wil laten drukken. Dan leef je jouw intuïtie en val je samen met wie jij ten diepste bent.  Je bent in overgave, valt samen met jouw bestemming en stroomt over vanuit liefde.

Tijdens deze opleiding gebruiken we de ‘EHBO tool kid’ . Dit is een snelle manier om te kijken wat jou niet meer dient. We maken contact met de vrije en authentieke versie van onszelf. Hoe zou jij je voelen als je vrij zou zijn? Vrij van alles wat jou vastzet, hoe zou jij zijn als je jouw intuïtie volledig zou laten spreken en als jij luistert? Hoe doe je dat nu echt om jouw grootste potentieel te leven? Hoe kun je samenvallen met jouw ziel?  Hoe zou het zijn om in overgave te gaan en jouw menszijn beschikbaar te stellen aan het Goddelijke? We gaan op zoek naar antwoorden op deze vragen. We gaan op zoek naar het unieke wat jij bent. Naar datgene waarvoor jij gekomen bent. Deze opleiding helpt jou om je plek in te nemen. Deze opleiding gaat echt over de transformatie van denken naar intuïtie. Kort gezegd het denken wordt weer een instrument dat ondergeschikt is aan onze intuïtie/voelen.

We hebben allen verschillende instrumenten om in contact te gaan met onze intuïtie. Voor de een is dat helder weten, voor de ander helder zien, voor weer een ander helder voelen, voor de derde helder horen of ruiken. We gaan op zoek naar ons voorkeurswaarneming van onze intuïtie en zoeken naar manieren om onze intuïtie te vergroten.

Cursisten over Margo Riphagen
“Ik waardeer Margo enorm als trainer. Ik heb trainers gehad die alleen het programma gaven en de mensen stonden niet centraal. Zonder de stof te vergeten staat de deelnemer centraal bij Margo. Wat ik ook knap vind is dat ze deelnemers het podium laat pakken. Ze doet dan zelf een stapje terug. Als je dat wil, krijg je de mogelijkheid om zelf een stukje les in te vullen en je wordt daar ook toe uitgedaagd. Dat is heel waardevol en je leert echt hoe je moet coachen.”
Marleen van Staveren – oud cursist

Lesinhoud
Gedurende vijf middagen gaan we actief aan de gang om onze intuïtie te laten groeien.

 • De eerste les behandelen we afstemmen en luisteren naar jouw intuïtie.
 • De tweede les gaan we werken met de EHBO-toolkid.
 • De derde les  gaan we op zoek naar onze voorkeurszintuig, dus ben jij helder voelend, helderziend, helder horend, helder ruikend of helderwetend?
 • De vierde les gaan we aan de gang met overgave.
 • De vijfde les vieren we onze verandering

Data, tijden en kosten
De opleiding wordt gegeven op vijf dinsdagmiddagen van 13.00 uur tot 17.00 uur. De data die ingepland staan zijn de volgende data

 •  Dinsdag  08-09-2020
 •  Dinsdag  06-10-2020
 •  Dinsdag  03-11-2020
 •  Dinsdag  01-12-2020
 •  Dinsdag  05-01-2021

De prijs van de opleiding bedraagt 450 euro.

Let op bij twijfel of  je voldoende voorkennis hebt, neem even contact op om af te stemmen.

1515

Hier onder een videopresentatie wat een goede sfeer impressie geeft van Intence Opleidingen

 

1515

Aanmelden en prijs

Als je je wilt aanmelden kun je dat hier doen

Je betaalt dan 300 euro als aanbetaling

Vlak voor aanvang krijg je nog een factuur met het resterende bedrag. Wil je het resterende bedrag graag in termijnen voldoen, vermeld dit dan bij je aanmelding in het vak vragen en opmerkingen.

Wanneer je vragen hebt kun je bellen met 06-24111962

Of je kunt het contactformulier invullen.

1515

Beroepsverenigingen

 • Groeien in bewustzijn
 • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
 • Gcoach

Social Media

Back to Top