Groeien in bewustzijn

Groeien in Bewustzijn

Maandagavond

Minder stress en meer geluk door vanuit je hart te leven.

Korte creatieve therapie opleiding              Korte creatieve therapie opleiding   Korte creatieve therapie opleiding

Wat zou je doen als je alles durfde?

Een tijdje geleden zag ik de vraag voorbij komen en het intrigeerde me. Mensen gaven daadwerkelijk antwoord wat ze zouden doen. De één zou een wereldreis maken. De volgende een carrière overstap. Of meer in de spotlights. Allemaal dingen ze nu niet deden, omdat ze zich belemmerd voelden om die stap daadwerkelijk te zetten. Eigenlijk verdienen ze een groot compliment. Simpelweg omdat ze al weten wat ze zouden willen.

In mijn praktijk kom ik regelmatig tegen dat mensen zich zo belemmeren door angst of uit een vast gedachtepatroon, dat ze niet weten wat ze het liefst zouden willen. En ze leven dan ook niet het leven dat ze zouden willen leven. Maar weten niet hoe dan wel. En dat levert stress op. Want de dagelijkse gang van zaken gaat gewoon door.

Voor wie is deze training niet?

Wanneer je je leven geweldig vindt en er niets aan wilt veranderen, dan is deze training niet voor jou. Wanneer je ’s morgens fluitend opstaat, omdat je niet kunt wachten om te beginnen met de dag en je weer de dingen mag doen die je doet, dan is de training niet aan jou besteed.

Voor wie is deze training wel?

Veel mensen zijn aan het groeien in bewustzijn. Wil jij het leven gaan leiden waarvoor je geboren bent? Wil jij je talenten in jouw leven gaan gebruiken? Wil jij dat met gelijkgestemden doen? Vind je het fijn om gezamenlijk rond bepaalde thema’s te werken? Dan is deze groep wat voor jou. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van creatieve methodes, nlp, opstellingen, lichaamsgericht werken, energetisch werken en spirituele coaching.

Wat leer je?

De onderwerpen die aan de orde komen zijn:
* Kennismaken met elkaar
* Hoe kun je jouw kwaliteiten leven?
* Wat is jouw zielendoel?
* Welke angsten kom je daarbij tegen?
* Wat zijn jouw belemmeringen?
* Loslaten hoe doe je dat?
* Waar zit jouw kracht?
* Kun je jezelf toestemming geven om er helemaal te mogen Zijn?
* Hoe kan jij gaan staan voor wie je bent?
In een veilige omgeving werken we met een kleine groep aan een stuk persoonlijke ontwikkeling, om meer van denken naar voelen te komen. Om beter met onszelf, anderen en situaties om te gaan.

Wat kun je daarmee?

Met alle waardevolle inzichten in jezelf die je tijdens deze training krijgt, ben je je bewuster over hoe je wilt leven. Alles wat je leert kun je direct toepassen in je dagelijkse leven. Je bent gelukkiger. Je voelt je vrijer. Je uitstraling is krachtiger. Je laat ballast uit het verleden los. Je laat je niet tegenhouden door belemmeringen. Je kunt simpelweg zijn en ervaren dat dat genoeg is. Dat brengt je zoveel rust, geluk en voldoening.

Kosten, plaats en tijdstip

Groeien in Bewustzijn  wordt gegeven op 8 maandagavonden van 19.30 tot 21.30 in de Fuutstraat 22 in Dordrecht. De opleidingen worden gegeven op maandagmiddagen, vrijdagmiddagen of zaterdagmiddagen.

 

De trainingen zijn op de volgende data:

 • 18-09-2017
 • 02-10-2017
 • 09-10-2017
 • 23-10-2017
 • 06-11-2017
 • 13-11-2017
 • 27-11-2017
 • 11-12-2017

Kosten: €150,- inclusief.

Voor vragen en aanmelding kun je bellen met 06-24111962. Of laat hieronder je reactie achter.

  Beroepsverenigingen

  • BATC
  • SKJ
  • KTNO keurmerk (module)
  • KTNO keurmerk (vakopleiding)
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

  Social Media

  Back to Top