Nascholing

Van leren krijg je nooit genoeg

34s

 

1f

Nascholing

Als je net een opleiding hebt gedaan bij Intence Opleidingen en je gaat jouw opgedane kennis in de praktijk brengen, dan loop je misschien tegen vragen aan. Bijvoorbeeld: Hoe ga ik om met weerstand? Welke volgende stap kan ik mijn cliënt laten maken? Het is goed om daarvoor de workshop Supervisie te volgen. Intence Opleidingen biedt de volgende mogelijkheden om jezelf verder bij te scholen.

Doorvoel- en transformatiesessie

Wil jij graag als coach aan de slag, maar stagneert het? Of krijg je je praktijk niet van de grond? Voel je dat er intern blokkades zijn of angsten? Dan is een Doorvoel- en transformatiesessie wat voor jou. Vaak geeft één of twee sessies al een hele doorbraak en inzichten om de energie weer te laten stromen en om jouw praktijk op te bouwen en klanten aan te trekken. In een Doorvoel- en transformatiesessie gaan we op zoek naar jouw angsten en/of blokkades en die gaan we ontmantelen. Stap voor stap neem ik je mee door deze angsten of blokkades heen. Als je er doorheen bent is er vrijheid en gaat de energie weer stromen. Een Doorvoel- en transformatiesessie kost 85 euro inclusief btw.

Supervisie

Intence Opleidingen verzorgt ook supervisie. Dan werk ik één op één met jou. Werk je in de hulpverlening/coaching en loop je tegen zaken aan waar je maar moeizaam uitkomt? Dan is er de mogelijkheid om supervisie aan te vragen. Gezamenlijk gaan we aan de slag met het probleem en met creatieve mogelijkheden gaan we het probleem verbeelden. Vervolgens leid ik jou naar je eigen antwoorden. Ik Help jou om op andere manieren naar de problemen te kijken. Ik ben 23 jaar werkzaam geweest binnen de reguliere hulpverlening en weet middels mijn eigen ontwikkeling hoe je buiten de kaders oplossingen kunt vinden. Supervisie kan plaats vinden bij mij in mijn praktijk. Ook is het online mogelijk. Ik geef supervisie aan coaches die echt willen leren, die een verdiepingsslag willen maken, die niet meer in kringetjes willen draaien. Supervisie kost 85 euro inclusief btw.

Intervisie

Ook verzorgt Intence Opleidingen intervisie. Heb jij opleidingen gevolgd bij Intence Opleidingen en loop je bij het uitvoerend werken nog tegen dingen aan dan is er de mogelijkheid tot intervisie. In een kleine groep brengen we ons werk in en gezamenlijk kijken we hoe we dat kunnen optimaliseren. Welke persoonlijke blokkades ervaar jij?  En welke inhoudelijke dingen loop je tegen aan? Gezamenlijk kijken we wat je nodig hebt. Via de e-mail kun je je aanmelden voor een intervisiegroep, die bestaat uit vijf middagen van 13.00 uur tot 17.00 uur. Gezamenlijk prikken we data. De intervisiegroep kost 450 euro btw vrij.

Aanmelding voor supervisie of intervisie

Je kunt je aan melden door een mailtje te sturen of door te bellen. Voor intervisie wachten we tot we een groep geïnteresseerden bij elkaar hebben. Dan maken we gezamenlijk afspraken over de data en tijden.

 

 

38l

 

Aanmelden en kosten

Een Doorvoel- en transformatiesessie kost 85 euro per sessie.

Supervisie kost 85 euro per persoon per sessie.

Intervisie kost 45 euro per 5 middagen van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Meld je aan via info@intenceopleidingen.nl

Of bel Margo via 06-24111962

38l

Beroepsverenigingen

  • BATC
  • SKJ
  • KTNO keurmerk (module)
  • KTNO keurmerk (vakopleiding)
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Social Media

Back to Top