Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Workshop coaching creatief

Workshop coaching

Een workshop vanuit het hart en om het hart te openen.

406

Voor wie?

Deze workshop coaching is voor coaches en therapeuten die zelf ook graag creatief met volwassenen en/of kinderen willen werken. Die willen ervaren hoe creatieve methodes werken, die het belang hechten aan voelen, die weten hoeveel effectiever deze manier van werken is, die ook graag blijvend resultaat willen behalen. Als jij blij wordt van bovenstaande tekst, dan is deze workshop wat voor jou.

Wat leer je?

Onze communicatie bestaat voor slechts 30% uit verbale communicatie, daarom maak ik tijdens het coachen gebruik van totale communicatie, dus ook non-verbaal. Door te werken met beelden vergroot je de effectiviteit van de communicatie. Nieuwe ervaringen worden middels beelden opgeslagen en op die manier verankerd. Dat is waarom creatief coachen zo effectief is.

Tijdens de workshop creatief coachen leer je zelf hoe je deze methodes kunt toepassen met jouw klanten. Je ervaart tijdens de workshop coaching zelf de impact van creatief werken. Je voelt wat het met je doet en oefent om zelf een coachend gesprek te voeren over een creatief werk. Je krijgt een aantal methodes aangereikt, te denken valt aan

  • tekenen,
  • schilderen,
  • lichaamsgericht werken,
  • een NLP techniek,
  • of een opstelling.

Ook krijg je wat kennis over de verschillende creatieve materialen. Er wordt gewerkt met kleine groepen zodat er voldoende tijd en aandacht is voor iedereen

Instellingen

Ook instellingen kunnen een workshop aanvragen, bijvoorbeeld om creatieve kinderhulpverlening te introduceren. Vanaf vier personen kom ik naar een instelling toe, de kosten bedragen €110,- per persoon, exclusief reiskosten.

Kosten, plaats en tijdstip bij Intence Opleidingen

De workshop duurt een dagdeel van 13.00 uur tot 17.00 uur  en wordt gegeven in Dordrecht in het Oranjepark 4 3311 LR in Dordrecht.

De  volgende workshops staan ingepland

zaterdag 9 april 2022

Kosten: €110,- inclusief materiaal.

 

1515

Dit filmpje geeft een goede sfeerimpressie van Intence Opleidingen

1515

 Aanmelding

De workshops kosten 110 euro.

 hier klikken.

Voor vragen kun je bellen met 06-24111962

of mail via het contactformulier.

15

Beroepsverenigingen

  • BATC
  • SKJ
  • KTNO keurmerk (module)
  • KTNO keurmerk (vakopleiding)
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Social Media

Back to Top