Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Supervisie/intervisie

Supervisie en intervisie

Intence opleidingen heeft naast een scholingsaanbod ook de mogelijkheid tot supervisie en intervisie. Met als doel het verder scholen van professionals. Er zijn verschillende mogelijk heden tot deskundigheidsbevordering voor professionals.

  • Doorvoel en transformatiesessie

Wil jij graag als coach aan de gang, maar stagneert het en krijg je je praktijk niet van de grond, voel je dat er intern blokkades zijn of angsten? Dan is een doorvoel of transformatie sessie wat voor jou. Vaak geeft één of twee sessies al een hele doorbraak en inzichten om de energie weer te laten stromen en om jouw praktijk van de grond te trekken en klanten aan te trekken. In een doorvoel  sessie gaan we gezamenlijk op zoek naar jouw angsten en of blokkades en die gaan we ontmantelen. Stap voor stap neem ik je mee door deze angsten of blokkades heen en als je er door heen bent is er vrijheid en gaat de energie weer stromen. Zo’n doorvoel sessie kost 85 euro inclusief.

  • Supervisie

Intence opleidingen verzorgt ook intervisie en supervisie. Werk jij in een team in de hulpverlening en loop je tegen zaken aan waar je maar moeizaam uitkomt. Dan is er de mogelijkheid om (creatieve) intervisie aan te vragen. Gezamenlijk gaan we aan de slag met het probleem en met creatieve mogelijkheden gaan we het probleem verbeelden en vervolgens leid ik middels intervisie technieken jullie naar jullie eigen antwoorden. Ik Help jullie om op andere manieren naar de problemen te kijken. Ik ben 23 jaar werkzaam geweest binnen de reguliere hulpverlening en weet middels mijn eigen ontwikkeling hoe je buiten de kaders oplossingen kunt vinden. Supervisie kan plaats vinden bij mij in mijn praktijk, maar vanaf vier personen ben ik ook bereid om naar de instelling te komen. 50 euro  per persoon, minimaal vier personen. eventuele reistijd verreken ik ook.

  • Intervisie

Tevens verzorg ik intervisie. Ben jij een beginnend coach en wil je de kneepjes van dit mooie vak leren?  Of heb jij als coach al de nodige ervaring maar zou je toch graag jouw dingen waar je tegen aan loopt eens tegen het licht willen houden? Ik geef intervisie aan coaches die echt willen leren, die een verdiepingsslag willen maken, die niet meer in kringetjes willen draaien. Intervisie kost 85 euro inclusief

1515

Hier onder een filmpje dat een goed sfeerimpressie geeft van Intence Opleidingen

1515

Aanmelding kan door te bellen met 06-24111962. Of door hieronder een reactie achter te laten.

Beroepsverenigingen

  • Groeien in bewustzijn
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
  • Gcoach

Social Media

Back to Top