Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Deskundigheidsbevordering, supervisie en intervisie

 12

Hoe fijn is het om te leren en te blijven groeien in je vakgebied?

Workshop Creatief Coachen voor instellingen

Werk je in een instelling en zou je ook graag creatief met de cliënten willen werken? Wil je ook graag ervaringsgerichte methodes toepassen in jouw werkzaamheden? Wil je een stuk verdieping in je werk? Wil je binnen jouw instelling ook meer met en vanuit jouw hart werken? Wil je meer resultaat behalen in het werken met jullie cliënten? Dan is deze vorm van deskundigheidsbevordering wat voor jullie. Ik kan naar een instelling toe komen en bijvoorbeeld een workshop creatief coachen verzorgen. Je leert dan hoe je zelf creatief kunt coachen. Dit is een workshop op maat en helemaal toegesneden op jullie vragen en jullie doelgroep. Vanaf vier personen kom ik naar een instelling. Een workshop van een dagdeel kost 95 euro per persoon. Exclusief reiskosten.

Sparringspartner/deskundigheidsbevordering

Het kan ook zijn dat jullie een vraag hebben over de inhoud van je werk. Of een casus waar je niet uit komt. Vanaf 1989 ben ik werkzaam in de hulpverlening/coaching. Ik heb dus veel ervaring. En die ervaring deel ik graag met andere professionals. Gezamenlijk kunnen we daar naar kijken. Mijn werkwijze geeft vaak een ander licht op problemen. Ik denk buiten de bestaande structuren en kijk vanuit een groter geheel. Dat maakt er vaak weer energie gaat stromen en dat er op een heel ander niveau oplossingen en mogelijkheden komen. Wil je gebruik maken van deze vorm van deskundigheidsbevordering, dan hebben we eerst een intake gesprek. In dat gesprek inventariseer ik de wensen en verlangens en zet ik uiteen hoe ik de opgestelde doelen kan verwezenlijken. Tevens maken we een prijsafspraak in dat gesprek.

Supervisie en intervisie

Intence opleidingen heeft naast een scholingsaanbod ook de mogelijkheid tot supervisie en intervisie. Met als doel het verder scholen van professionals. Er zijn verschillende mogelijk heden tot deskundigheidsbevordering voor professionals.

  • Doorvoel en transformatiesessie

Wil jij graag als coach aan de gang, maar stagneert het en krijg je je praktijk niet van de grond, voel je dat er intern blokkades zijn of angsten? Dan is een doorvoel of transformatie sessie wat voor jou. Vaak geeft één of twee sessies al een hele doorbraak en inzichten om de energie weer te laten stromen en om jouw praktijk van de grond te trekken en klanten aan te trekken. In een doorvoel  sessie gaan we gezamenlijk op zoek naar jouw angsten en of blokkades en die gaan we ontmantelen. Stap voor stap neem ik je mee door deze angsten of blokkades heen en als je er door heen bent is er vrijheid en gaat de energie weer stromen. Zo’n doorvoel sessie kost 85 euro inclusief.

  • Supervisie

Intence opleidingen verzorgt ook intervisie en supervisie. Werk jij in een team in de hulpverlening en loop je tegen zaken aan waar je maar moeizaam uitkomt. Dan is er de mogelijkheid om (creatieve) intervisie aan te vragen. Gezamenlijk gaan we aan de slag met het probleem en met creatieve mogelijkheden gaan we het probleem verbeelden en vervolgens leid ik middels intervisie technieken jullie naar jullie eigen antwoorden. Ik Help jullie om op andere manieren naar de problemen te kijken. Ik ben 23 jaar werkzaam geweest binnen de reguliere hulpverlening en weet middels mijn eigen ontwikkeling hoe je buiten de kaders oplossingen kunt vinden. Supervisie kan plaats vinden bij mij in mijn praktijk, maar vanaf vier personen ben ik ook bereid om naar de instelling te komen. 50 euro  per persoon, minimaal vier personen. eventuele reistijd verreken ik ook.

  • Intervisie

Tevens verzorg ik intervisie. Ben jij een beginnend coach en wil je de kneepjes van dit mooie vak leren?  Of heb jij als coach al de nodige ervaring maar zou je toch graag jouw dingen waar je tegen aan loopt eens tegen het licht willen houden? Ik geef intervisie aan coaches die echt willen leren, die een verdiepingsslag willen maken, die niet meer in kringetjes willen draaien. Intervisie kost 85 euro inclusief

 

1515

Filmpje dat een goede sfeerimpressie geeft van Intence opleidingen

1515

Aanmelden en Prijs

Als je je wilt aanmelden kun je hier klikken

Voor een workshop creatief coachen betaal je 95 euro per persoon. Vanaf vier personen. Mogelijkheid tot grote groepskorting

Voor andere deskundigheidsbevordering maken we gezamenlijk een prijsafspraak

Wanneer je vragen hebt kun je bellen met 06-24111962

Of je kunt het contactformulier invullen

1515

Beroepsverenigingen

  • SKJ
  • KTNO keurmerk (module)
  • KTNO keurmerk (vakopleiding)
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
  • Gcoach

Social Media

Back to Top