Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Begeleiding teams

 1

Hoe fijn is het om te leren en te blijven groeien in je vakgebied?

Workshop Creatief Coachen voor instellingen

Werk je in een instelling en zou je ook graag creatief met de cliënten willen werken? Wil je ook graag ervaringsgerichte methodes toepassen in jouw werkzaamheden? Wil je een stuk verdieping in je werk? Wil je binnen jouw instelling ook meer met en vanuit jouw hart werken? Wil je meer resultaat behalen in het werken met jullie cliënten? Dan is deze vorm van deskundigheidsbevordering wat voor jullie. Ik kan naar een instelling toe komen en bijvoorbeeld een workshop creatief coachen verzorgen. Je leert dan hoe je zelf creatief kunt coachen. Dit is een workshop op maat en helemaal toegesneden op jullie vragen en jullie doelgroep. Vanaf vier personen kom ik naar een instelling. Een workshop van een dagdeel kost 95 euro per persoon. Exclusief reiskosten.

Sparringspartner/deskundigheidsbevordering

Het kan ook zijn dat jullie een vraag hebben over de inhoud van je werk. Of een casus waar je niet uit komt. Vanaf 1989 ben ik werkzaam in de hulpverlening/coaching. Ik heb dus veel ervaring. En die ervaring deel ik graag met andere professionals. Gezamenlijk kunnen we daar naar kijken. Mijn werkwijze geeft vaak een ander licht op problemen. Ik denk buiten de bestaande structuren en kijk vanuit een groter geheel. Dat maakt er vaak weer energie gaat stromen en dat er op een heel ander niveau oplossingen en mogelijkheden komen. Wil je gebruik maken van deze vorm van deskundigheidsbevordering, dan hebben we eerst een intake gesprek. In dat gesprek inventariseer ik de wensen en verlangens en zet ik uiteen hoe ik de opgestelde doelen kan verwezenlijken. Tevens maken we een prijsafspraak in dat gesprek.

 

1515

Filmpje dat een goede sfeerimpressie geeft van Intence opleidingen

1515

Aanmelden en Prijs

Voor een workshop creatief coachen betaal je 95 euro per persoon. Vanaf vier personen. Mogelijkheid tot grote groepskorting

Voor andere deskundigheidsbevordering maken we gezamenlijk een prijsafspraak

Wanneer je vragen hebt kun je bellen met 06-24111962 of je kunt mailen naar info@intenceopleidingen.nl

Of je kunt het contactformulier invullen

1515

Beroepsverenigingen

  • BATC
  • SKJ
  • KTNO keurmerk (module)
  • KTNO keurmerk (vakopleiding)
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Social Media

Back to Top