Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates via de nieuwsbrief.
Voornaam
E-mailadres

Coaching workshop met chakra’s

Coaching workshop met chakra’s

Inzicht vanuit de verschillende niveaus maakt dat men gemakkelijk het gedrag kan veranderen

 

405

Wat leer je?

coaching cursusTijdens deze coaching workshop, leer je te werken met het Chakra coachingspad. Dit is een holistische en ervaringsgerichte coachingsmethode die ik samen met Erna Laning heb ontwikkeld. Het is een methode waarmee je mensen echt verder helpt. Het is een praktische en efficiënte methode omdat je na één sessie al vaak diepgaande en blijvende resultaten behaald. Praktisch omdat je als coach/therapeut na deze workshop precies weet hoe je zelf met het chakrapad aan de gang kunt gaan. Het is een methode die ingezet kan worden bij bijna alle coachingsvragen, met uitzondering van enkel praktisch gerichte vragen.

Methode

Kunstenares Jeannette Quakkelaar heeft de zeven chakra’s geschilderd en die zijn afgedrukt op muismatten. Deze matten of vloertegels worden als een pad in de ruimte gelegd, vandaar de naam Chakrapad. Door over het pad van de zeven tegels te lopen en tegelijkertijd contact te maken met de lichamelijke plaats waar het chakra zich bevind, ontstaat er een krachtig werkveld.

Als coach spreek je tevens de werkwoorden uit die bij de verschillende chakra’s horen. De blokkades in de verschillende chakra’s worden op die manier voelbaar en door bewustzijn kunnen de blokkades verminderen. Er wordt dus vanuit zeven perspectieven naar een coachvraag gekeken:

  • vanuit dat je er mag zijn,
  • vanuit voelen,
  • vanuit willen,
  • vanuit jouw liefde,
  • vanuit je uiten,
  • vanuit je denken en
  • vanuit de verbinding met het Goddelijke.

pdf_20160419_0001-211x300Dat geeft een inzicht vanuit de verschillende niveaus wat maakt dat men gemakkelijk het gedrag kan veranderen. Eén sessie geeft vaak al een grote verschuiving wat leidt tot een doorbraak en een blijvende verandering in iemands persoonlijke ontwikkeling.

Om met het chakrapad te kunnen werken, kunnen coaches en therapeuten een coaching workshop volgen. Tijdens deze workshop leer je werken met deze mooie coachingstool. Tijdens de workshop ervaar je ook zelf hoe het is om het chakrapad te lopen. En je begeleidt iemand anders tijdens het lopen van het chakrapad.

Kosten, plaats en tijdstip

De workshop vindt plaats op zaterdag 1 mei.  De workshop duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur en wordt gegeven in het Oranjepark 4 3311 LR – Dordrecht.

Kosten: €120,-.  Dit is alleen de workshop. Als je ook het chakrapad koopt (zie onder) krijg je tien euro korting op de workshop.

Chakrapad bestellen

Coaches en therapeuten kunnen zelf het chakrapad bestellen. Het chakrapad bestaat uit zeven mooie muismatten, een handleiding, een opberghoesje en eventueel chakrasteentjes. Klik hier voor info om het chakrapad te bestellen.

20160420_155450

20160314_120933

 

1515

Filmpje dat een goede sfeerimpressie geeft van Intence opleidingen

1515

Aanmelden

Via deze link kun je je aanmelden voor de workshop.

Via e-deal betaal je het bedrag en je kunt kiezen om er nog een annuleringsverzekering bij te doen.

Ga naar aanmelden en betalen

Voor vragen kun je bellen met 06-24111962

Of via het contactformulier hier onder.

Contact

1515

 

 

Beroepsverenigingen

  • Groeien in bewustzijn
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
  • Gcoach

Social Media

Back to Top